Vendégkönyv

Bejegyzések:

 • Kedves Edina! Szeretném megköszönni a sok segítséget és biztatást, amit Tőled kapok. Minden alkalom,amikor együtt "dolgozunk"egy új megtapasztalás számomra. Nagy boldogság nekem,hogy segítségeddel hosszú idő után rendezni tudtam a kapcsolatom Édesapámmal. Azóta az Élet minden területén pozitív változások indultak el. Hála érte! Mindenkinek ajánlom,hogy bátran kérjen segítséget,ha elakad az Életben. 🙂 <3
 • „… csak annyit éreztem, hogy mindenkinek kellene, hogy legyen egy Edinája /Te/ akivel lehet beszélgetni, aki megmondja hogy mire kell figyelni, mit kell hangsúlyozni, stb stb .
  Már most köszönöm a sorsnak hogy Rád találtam, persze még van pár állomás amit meg kell lépnem és el kell jussak ahhoz az Önmagamhoz és Élethez amiben boldog vagyok 🙂 ”
 • „… Úgy érzem, az a közel 3 év munka vezetett idáig, amiben te segítettél nekem, és ezért nagyon hálás vagyok! Nem érzem befejezettnek a munkát természetesen, tudom, hogy ez folyamatos, és biztos, hogy lesznek még nehéz döntések. Viszont eddig úgy éreztem nem jön vissza semmi pozitívum, csak nyűglődtem, negatív voltam, erőtlen stb… Egyfolytában félelmeim voltak. Most totál átfordult minden, mintha kinyílt volna a világ, és végre élvezem. 🙂 Nem félek semmitől, tudom, hogy jó úton járok. Most először érzem úgy igazán, hogy érdemes ezt folytatni, köszönöm neked, és jelentkezek majd! :)”

Néhány kiragadott mondtat a hozzám érkezett visszajelzésekből: smiley

 • „Nagyon hálás vagyok Neked! Azóta, hogy találkoztunk nyitottabb vagyok, régi ismerősök találnak meg… Érdekes tapasztalatokkal gazdagodtam. Köszönöm.”
 • „Szia kedves Edina! A találkozásunk óta változnak a dolgaim… jó irányba… Huuu… a pasik zsonganak körülöttem… észrevesznek, megnéznek… Egyenlőre nehezen kezelem ezt az új helyzetet… Talán nem merem elhinni…. Úgy érzem óriási nyomás alól szabadultam fel a blokk oldás óta… Szeretettel ölellek!”
 • „Szia Edina! Utólag is köszönöm a kezelést, azóta mindenkinek csak ajánlom.”
 • „Hihetetlen energiák szabadultak fel bennem, köszönömsmiley!”
 • „Voltam otthon. Persze feszülten indultam haza, de arra gondoltam, hogy valamit csak tanultam nálad!!! Anyukámmal most tudtam beszélgetni. Tudatosan figyeltem bizonyos dolgokra. És nagyon jó volt! Még nincs vége, tudom, de most – hosszú idő óta nem éreztem ilyet – nem is akartam visszajönni. smiley
 • „Nagyon sokat segítettél a témában, köszönöm!!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat! smiley
 • „Kedves Edina! Először is szeretném megköszönni mindazt, amit kaptam tőled. Rengeteg ráébredés volt már akkor is, amikor ott voltam és folyamatosan van azóta is.”