Egyéni tanácsadás a családállítás és a pszichogenetika szemléletével

 

Elakadtál az élet valamely területén?
Jól jönne vélemények helyett valódi segítség?
Lásd egy új nézőpontból saját helyzetedet, hogy felismerd azt, ami VALÓJÁBAN van!
A megoldás benned is ott rejlik!
 

Nehéz szavakba önteni, ami egy ilyen tanácsadás alkalmával, abban a 1,5-2 órában történik. Amikor megtapasztalod ezt a különleges érzékelést, amelyet bárki képes megérezni, teljesen megérted, miért írom ezt.

Ez a szemlélet neked is segíthet. Ha úgy érzed magad, mintha csukott szemmel egy sűrű sötét erdőben szorosan egy fa előtt állnál, az orrod hozzáér a fa törzséhez és mozdulni sem tudsz, de szeretnél tovább menni, akkor ez a szemlélet segíthet neked. Kinyílhat a szemed és ki tudsz jönni a fa mögül, hogy ráláss az erdőre… Majd ha felnézel, látod, hogy a fák koronája felett süt a Nap… És meglátod ez egy csodás erdő. Megnézzük, mit rejt a hátizsákod és a benne található dolgokat hogyan tudod használni, vagy mire szeretnéd… Elővesszük az iránytűdet is, ami segít eligazodni, hogy merre indulj utadon… Lépésről lépésre a saját tempódban a saját választásod szerint.


Előbb utóbb rájössz, hogy mindened megvan, amire valójában szükséged van az út során… Arra is rájössz, hogy ez akár egy csodás utazás lehet…smiley

Jelenléttel, figyelemmel és szeretettel leszek a kísérőd!

seta-az-erdoben2