BEMER – ami már bizonyított

EGÉSZSÉGÜNKÉRT NAPONTA, AKÁR MÁR ÁLMUNKBAN IS

Mikrokeringés – az élet forrrása

Számomra fontos a hitelesség! A BEMER terápiában pedig egy hiteles, megbízható gyógymódot találtam!bemer sopron
2003. Ez az az év, amikor megismertem a BEMER terápiát. Azóta is az életem és mindennapjaim (és éjszakáim smiley) fontos része! Nagyon sok csodának tűnő (talán az is smiley) „gyógyulást” tapasztalhattam ezáltal a terápia által. Hálás vagyok érte!

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert egy hatékony és mellékhatásmentes eszköz, hogy szervezetünk elérhesse és megtarthassa egészségét. Kiváló alapterápia és jó kiegészítője egyéb természetes gyógymódoknak is.


A BEMER egy orvosi eszköz, mely hatékony stimulációjával képes javítani a mikrocirkulációs vérkeringést a szervezet egészében, ami alapvető és általános követelménye a gyógyulásnak, legyen szó bármilyen betegségről.

Alkalmazható otthon, orvosi és kórházi körülmények között is.

bemer1

A BEMER-terápiának valamennyi, az egyetemes orvoslás elismert módszereivel első ízben igazolt élettani hatása van. (lásd: www.bemer.hu)

Az egészséges felhasználó számára az egészségét stabilizálja az elérhető legjobb megelőzés és teljesítőképesség keretében, ahogy erről számos aktív élsportoló és tömegsportban résztvevő beszámolt.

Beteg felhasználóknak a terápia széles körűen serkenti és aktiválja a számukra szükséges gyógyulási folyamatokat az átfogó, valamint univerzális és kiegészítőleg alkalmazható terápia keretében.

Könnyű használhatósága és hatékonysága miatt egyre több család választja az otthoni használatot megelőzésre vagy életminőségük javítására, hiszen BEMER-terápia megteremti a tartós egészség alapjait és elősegíti a lehető leggyorsabb és legteljesebb regenerálódást. Teszi mindezt úgy, hogy maximálisan beilleszthető még a legszorosabb életritmusba is, hiszen rövid kezelési idők segítik a nappali regenerációt, valamint az újonnan kialakított alvóprogram segítségével szerveink éjszakai helyreállító folyamatait is tudjuk erősíteni.

Sikeresen támogatja és kiegészíti az orvosi kezeléseket.

Alkalmazható a legkülönbözőbb felhasználási területeken: vérkeringési és vérellátási zavarok, diabetes szövődményei, anyagcserezavar, egyes májbetegségek, stressz csökkentés, fülzúgás, szédülés, fájdalomcsillapítás, mozgásszervi betegségek, reuma, bőrbetegségek, sebgyógyítás, sportteljesítmény növelés, stb. esetén.

 

Mert az egészség az igazi gazdagság!

 


BEMER KÉSZÜLÉKEK BÉRBEADÁSA, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, BETANÍTÁS, TANÁCSADÁS

Próbáld ki Te is! További információ az elérhetőségeimen!
 

szalagkp