Belső Utazás – a lelki támogatásért

Brandon Bays által kifejlesztett belső utazás számomra egy csodálatos módszer, amellyel testünk-lelkünk gyógyulhat, amellyel segíthetünk magunkon. Amellyel ráébredhetünk, hogy egy betegségnek, egy negatív érzésnek, beidegződésnek milyen korábbi konfliktus a kiváltója. Majd a konfliktus megtalálása után ráléphetünk a megbocsájtás, a megkönnyebbülés útjára. Ezzel együtt beindítva a gyógyulás folyamatát. Magunknak kijárva ezt az utat, bensőséges nyugodt környezetben, segítséggel. Ehhez az utazáshoz nyújtok szeretettel segítő kezet az utazni vágyóknak.

"A Belső utazás azért született, hogy a mindannyiunkban ott élő nagyság felismerésére ösztönözzön. Azért született, hogy rámutasson arra, hogy önmagunkat ajándékozzuk meg, ha részt vállalunk saját gyógyulásunk folyamatában. Azért született, hogy ráébresszen szabadságunk és önmagunk teljességének tudatára. A Belső utazásnak NEM célja, hogy elvonjon a már megkezdett orvosi vagy természetgyógyászati kezeléstől! Arra szolgál, hogy erősítse annak hatását, és segítsen a magad választotta úton előbbre jutni és lelkileg fejlődni.

A gyógyulás útján nincsenek garanciák. Annyiféle út és módszer létezik, ahány ember. Remélem, hogy a Belső utazás inspirálni és segíteni fog, bármilyen utat is választottál.

Figyelmeztetés:
Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen orvosi problémád van, feltétlenül fordulj szakorvoshoz alapos és teljes diagnózisért. Sem a Belső utazás, sem a képzett terapeuták nem diagnosztizálnak és nem adhatnak sem orvosi tanácsot, sem orvosi kezelést."

(Brandon Bays)

inside_of_me_1600 x 1200